Afișez toate cele 12 rezultate

Cube

Bogăția cromatică moale a castanului, cu vene subtile de la galben la roșiatic, este susținută de compoziția jucăușă a cuburilor eșalonate care creează un efect de mozaic irizat. Varietatea și modificarea reflexiilor produse, în funcție de înclinația „dopurilor”, fac din întregul șemineu o extensie a flăcării.

Fiaba

Acoperirea FIABA nu mai este concepută în scopul funcționării doar estetice, ci mai presus de toate, pentru a oferi noi metode pentru obiceiuri vechi.
Astfel că „șemineul” nu este doar un „obiect” al casei, ci devine (sau se întoarce la ființă!) Un adevărat „spațiu casnic” al convivialității.

Gratar BBQ

Liniaritatea, eleganța și esențialitatea se întâlnesc cu rezistența și durabilitatea materialelor în proiectarea acestui grătar. Grătarul este din oțel inoxidabil reglabil pe înălțime, cutia de ardere refractară și dispune de numeroase rafturi.

Green Line

De mare caracter și impact vizual, se impune imediat ca un element care captează atenția. Combinațiile cromatice ale diferitelor esențe de lemn, împletirea și jocul umbrelor sub plăci, capabile să genereze un aspect trăit și prețios.

Întreaga colecție „Woodwalls” este versatilă în orice mediu și poate fi ușor modulată, dând viață combinațiilor multiple de forme, materiale și culori, recreând medii plăcute și relaxante sau capricioase și pline de viață.

Harmony

Geometriile colorate ale lemnelor prețioase care alcătuiesc șemineul „Harmony” sunt supuse unei rigori compoziționale care amintește de munca lui Mondrian și de o grafică curată Bauhaus, repropusă cu vioiciune palpitantă. Cu toate acestea, designul contemporan dezvăluie o atenție străveche valorilor spațiale și decorative ale lemnului, evocând farmecul incrustărilor din lemn ale studiourilor renascentiste. De asemenea, datorită amplorii referințelor sale, acest model poate căpăta farmec singular și conotații diferite în contexte diferite.

Love is burning

S-a născut ca uniunea a două aparent opuse; un semn mare, atrăgător și fără scrupule în stilul Las Vegas, combinat cu un șemineu liniștitor de acasă. Jucând cu literele, O devine vatra și, cu un sistem de iluminare integrat, aproape ai senzația că întregul panou frontal arde odată cu focul.

Optical

Triunghiurile de tei, mahon, fag și wenge creează un element arhitectural care a înfrumusețat clădirile istorice italiene asociate cu forma diamantului, dur și pur. Motiv ornamental străvechi apreciat de arta optică modernă, șemineul pare să pătrundă în spațiu, traducând vizual impresia propagării căldurii.

Placi de culoare

Proiectat cu simplitatea unui joc modular pentru copii, cu simbioza perfectă a diferitelor dreptunghiuri, planuri eșalonate și nuanțe de culoare, conectate la o grilă de bază: rezultatul este un echilibru subtil între scor și libertatea de compoziție muzică, generează un răspuns actual și evoluat la nevoia de decor

Acoperirea „Color Tiles” este versatilă în orice mediu și poate fi ușor modulată, dând viață combinațiilor de forme, materiale și culori multiple care recreează medii plăcute și relaxante sau capricioase și vii.

Striped

Compact și la modă ca wengeul maro care îl compune, combinat cu nuanțele luminoase ale teiului, șemineul cu dungi zebră iese în evidență în casă cu puternicul contrast al liniilor sale largi și orizontale. O fortăreață termică care captează atenția observatorului cu grafică strategică, animată de o multitudine de linii în relief.
Stă solid în adâncurile clare ale spațiilor moderniste sau pe nuanțe pastelate, dând un nou impuls mobilierului.

Tiptap

Sistemul decorativ jucăuș și variabil este reprezentat de o foaie frontală microperforată care încadrează aragazul șemineului. În interiorul găurilor, se pot introduce dopuri din lemn reciclat de diferite esențe.
Sistemul cu iluminare din spate vă permite să creați un joc de solide și goluri, îmbunătățind textura decorului.

Wave

O armonie aproape muzicală distinge acest șemineu: energia focului care se răspândește ușor în spațiile domestice pare să traverseze o pentagramă. Ideal pentru medii moderne cu linii esențiale, șemineul „Wave” se află într-un echilibru dinamic între elemente de epocă și momentul: „aici și acum” al fiecărei piese de mobilier devine, prin rotunjimea moale a acestui șemineu, evocator al tandreții.

Xilon

Transformarea ideii de șemineu într-o operă de artă pentru a însoți conceptul de estetică. O compoziție decorativă, experimentată și apreciată în spațiul de locuit, care preia formele naturii ca o fereastră care se deschide spre peisaj. O piesă de mobilier cu forme contemporane care creează armonie și personalitate.