Afișez toate cele 7 rezultate

Sistemul de cos de fum Leier LK

Sistemul LK poate fi adaptat pentru sursele de caldura suplimentare sau de rezerva. In consecinta, are un strat de aer termoizolant si se recomanda pentru generatoarele de caldura cu temperaturi ale gazelor de ardere mai ridicate. Poate fi utilizat cu cazane cu combustibil solid sau mixt, seminee, sobe metalice sau de teracota.

Sistemul de cos de fum Leier LSK

Acest sistem, ideal pentru casele familiale asigura o libertate deplina de alegere. Astfel, sunt recomandate pentru focare deschise, sobe de teracota, seminee, sobe si cazane de diferite tipuri si puteri.
Daca se asigura conditiile corespunzatoare in ceea ce priveste un canal de ventilare, sistemul poate asigura aerul necesar proceselor de ardere. In asa fel incat poate fi folosit pentru cazane cu combustibil gazos, lichid sau solid, cazane cu arzator mixt, seminee si sobe metalice sau de teracota.

Sistemul de cos de fum Leier Smart

Cosul de fum termoizolat, de dimensiuni exterioare reduse, poate fi usor integrat in locuintele cu spatii mici. Acesta necesita o suprafata de  0.1 m2 din spatiul util al unei incaperi si contine doar elementele componente necesare functionarii in deplina siguranta. Poate fi folosit pentru sobe de teracota sau sobe metalice cu lemne, seminee si cazane cu lemne de diferite puteri.

Sistemul de cos de fum Multikeram

Acest cos de fum este adaptat pentru diverse tipuri de surse de caldura si reprezinta o solutie performanta, indiferent de combustibilul utilizat. Astfel ca poate fi adaptat cu succes pentru cazane cu peleti sau gaze, dar si sobe de teracota, seminee sau centrale termice de diferite puteri. Ulterior, asigura o libertate deplina in ceea ce priveste schimbarea ulterioara a tipului de combustibil sau a generatorului termic.

Sistemul de cos de fum Multikeram LAS

Cosul de fum Multikeram LAS poate fi racordat cu usurinta la aparatele termice cu camera de ardere etansa. Prin urmare, este ideal pentru cazanele de condensare sau centralele termice de apartament cu camera de ardere inchisa. Poate constitui cosul de fum colector si asigura libertate deplina in ceea ce priveste schimbarea ulterioara a tipului de combustibil sau a generatorului termic.

Sistemul de cos de fum Multikeram LAS P1

Acest sistem este solutia potrivita pentru evacuarea gazelor de ardere cu suprapresiune din aparate termice cu condensare sau cu temperatura scazuta. Potrivit pentru combustibili gazosi sau lichizi, sistemul imbina tubulatura de samota de tip Multikeram cu avantajele clasei de presiune P1. Astfel, evacuarea gazelor de ardere se realizeaza prin cosuri de fum reduse, indiferent de numarul de racordari (unice sau multiple). Acesta este solutia ideala si rentabila in cazul blocurilor de locuinte.

Sistemul de cos de fum Turbo

Solutia ideala pentru evacuarea gazelor de ardere provenite din aparate tehnice cu camera de ardere etansa, acest sistem poate fi instalat cu usurinta in casele familiale etataje sau in blocuri de locuinte cu mai multe niveluri. Sistemul dispune de proprietati fonoizolatoare deosebite si nu prezinta riscul blocarii functionarii datorita adaptarii pentru conditii si fenomene meteo extreme.